FİAV Namaz Vakitleri Uygulaması Yayında

Vakfımız tarafından hazırlanan 'FİAV Namaz Vakitleri Uygulaması yayına girdi.

Bir süredir hazırlığı devam eden FIAV Namaz Vakitleri mobil uygulaması, Google Play Store ve App Store mağazalarından indirilmek suretiyle kullanılabilecektir.

Uygulamada bulunan bölümler içerisinde Abdullah Farûki Hazretlerinin hayatı, tasavvuf anlayışı, eserleri ve sohbetlerine erişebilirsiniz.

Uygulamadaki 'MYH' bölümünden Farûkiye Vakfı Başkanı İlâhiyatçı/Yazar Muzaffer Yalçın'ın makalelerini okuyabilir, sesli ve görüntülü sohbetlerini takip edebilirsiniz.

Farûkiye Vakfımızın yayınlarından Rehber Dergisinin geçmiş sayıları ile yeni sayı içeriklerine uygulama üzerinden erişebilirsiniz.

Uygulama üzerinde bulunan 'Farûkiye Vakfı' bölümünden vakfımızın web sayfasına erişebilir, böylece vakfımızın faaliyetlerini takip edebilirsiniz.

SAYE Derneği bölümünden yurt içinde ve dışında tüm gönül coğrafyamıza dönük yardım faaliyetlerinden ve üretilen projelerden haberdar olabilirsiniz.

Uygulamanın konum özelliği sayesinde bulunduğunuz yerin namaz vakitleri bilgisi ile zamanınızı planlayabilir, sizin belirleyebileceğiniz makul  bir süreyi ayarlayarak namaz vaktinden önce bildirim alabilirsiniz.

Dinî gün ve geceleri uygulama üzerinden takip ederek bu konudaki hazırlıklarınızı yapabilirsiniz.

Sizlerin de katkılarıyla sürekli güncel tutulacak uygulama ile daha sayamadığımız birçok özelliğinden faydalanabileceksiniz.

Aynı zamanda başta Vakfımızın faaliyetleri olmak üzere önemli gelişmelerle ilgili olarak isteğe bağlı bildirim alabileceksiniz.